Menu Sluiten

Rolvent

Of je nu op zoek bent naar rolluiken, zonweringen of een ventilatiesysteem, Wilms levert praktische en energiezuinige oplossingen op maat. Ons maatwerk laat je woning leven en ademen. Bij Wilms kan iedereen terecht.

De specialist voor rolluiken, zonwering en ventilatiesystemen

Of je nu op zoek bent naar rolluiken, zonweringen of een ventilatiesysteem, Wilms levert praktische en energiezuinige oplossingen op maat. Ons maatwerk laat je woning leven en ademen. Zo kan je op elk moment genieten van schaduw, comfort en een onbetaalbaar gevoel van geborgenheid.

Bij Wilms kan iedereen terecht. Of je nu een particulier bent op zoek naar inspiratie voor je woning of een architect op zoek naar de beste oplossing voor je klanten.

Onze producten

Zoek je bescherming tegen de zon? Of tegen inbrekers? Wil je de koude buitenhouden? Of liever de warmte? Neem je heel je huis onder handen? Of enkel je terras? Ontdek hier alle producten in het Wilms gamma.

Met Wilms kies je voor duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. Onze laatste innovatie, ShutterX® illustreert eigenlijk perfect waar we voor staan. Als eerste in de markt (innovatie) zijn we erin geslaagd om een rolluik luchtdicht in de spouwmuur te bouwen. Hierdoor bespaar je aanzienlijke extra kosten (duurzaamheid) én omdat we zo zeker zijn van het product bieden we tot 7 jaar garantie (kwaliteit).

Kwaliteit

Inzet, betrouwbaarheid en samenwerking: de drie kernwaarden van onze organisatie. Zowel onze klanten, leveranciers als werknemers mogen rekenen op een goede samenwerking, een hoge betrouwbaarheid en een grote inzet van de organisatie.

Bij Wilms geloven we sterk in het principe van verticale integratie. De volledige productie en hoofdzetel bevinden zich dan ook op dezelfde locatie. Naast eigen extrusielijnen, confectie, beklevingsmachines, poeder- en natlakkerijen beschikken we zelfs over ons eigen transport. Deze structuur garandeert niet alleen een ongekende service maar evenzeer een onberispelijke, hoge kwaliteit en betrouwbare levertermijnen.

Innovatie

Wilms is dankzij haar sterke R&D-afdeling een trendsetter in de markt. Denk bijvoorbeeld aan de opbouwkast met ventilatie, of de screen die in een spouwmuur kan worden ingebouwd, of nog recenter aan de aluminium en carbon assen van onze screens. Onze R&D-afdeling blijft er elke dag opnieuw voor gaan om een stapje voor te blijven.

90268429026842

More info

tags: Buitenleven – Energiezuinige Oplossingen – Inbouwscreens – Opbouwscreens – Rolluiken – 

Wenst u meer info over rolvent kijk dan vlug op https://www.wilms.be | Rolvent

Screens | Rolluiken | Veranda | Zonneschermen | Ventilatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Rolvent

home over ons waarom gorissen bvba producten ramen koumlmmerling kvision deuren hefschuifdeuren rolluiken inbouwrolluiken voorzetrolluiken opbouwrolluiken rolventregrolluik automatisatie zonwering zipxreg zipxregzero rolventregscreen automatisatie klapluiken kleuren homogeen wit en ivoor houtstructuren gladde folies metbrusch referenties nieuwbouw nieuwbouw nieuwbouw nieuwbouw nieuwbouw nieuwbouw nieuwbouw nieuwbouw nieuwbouw nieuwbouw renovatie renovatie renovatie renovatie renovatie renovatie renovatie rolluiken zonwering opbouwrolluik zipxreg zipxregzero contact reeds jaar erkend koumlmmerling verwerker rolventregrolluik rolluiken combineren met natuurlijke ventilatie was niet altijd simpel rolvent lijst De introductie van rolventreg bracht de ideale oplossing met dit allin opbouwsysteem bovendien epb conform ventileer je ook met gesloten rolluikblad. Buitenshuis.

ramen deuren toggle navigation onze producten offerte contact screens iedereen is het er over eens dat daglicht gezond is. Daarom wordt er bij het ontwerp van nieuwe woningen veel aandacht besteed aan de juiste inplanting van ramen en deuren. Want de zon maakt niet enkel goed gezind als er slim wordt van gebruikt gemaakt zorgt ze ook voor een verlaagd energieverbruik want ze is een natuurlijke bron van warmte. Zo kan er in het tussenseizoen en tijdens de winter aanzienlijk op stookkosten bespaard worden. Maar tijdens de zomermaanden wordt de zon soms ook als oncomfortabel beschouwt. De zon kan dan niet alleen voor oververhitting zorgen maar kan ook verkleuring van het interieur tot gevolg hebben. Vaak hebben zonnestralen ook een negatieve invloed op de scherpte van tv en pc schermen. Al deze storende eigenschappen van de zon zijn echter zeer eenvoudig te counteren door de installatie van een oprolbare buitenzonwering. Hou bij de keuze van het juiste systeem wel rekening met een aantal factoren. De volgende screens bieden wij a.

Feiten over Rolvent

profel expert dealer showroom referenties contact menu vrijblijvende offerte home pvc alu aluminium pvc hout rolluiken zonnewering vliegenramen rolluiken inbouwrolluiken voorzetrolluiken opbouwrolluiken inbouwrolluiken inbouwrolluiken hebben een zonnewerende functie in de zomer en een koudewerende functie in de winter. Ze beschermen uw buitenschrijnwerk tegen inbraak en extreme weersomstandigheden en werken geluidsdempend. Dit type van rolluiken wordt veelal toegepast tijdens renovatieprojecten De kosten van rolvent Voorzetrolluiken een voorzetrolluik is een aluminium rolluikkast met gesoleerde aluminium lamellen die vanaf de buitenzijde tegen uw gevelbekleding of raamwerk geplaatst kan worden. Deze rolluiken kunnen toegepast worden in nieuwbouw en renovatie en bieden heel heleboel voordelen voor uw wooncomfort. Voorzetrolluiken verhogen onder andere het veiligheidsgevoel door de specifieke ophangveren die gebruikt worden is het niet mogelijk om de rolluik.