Menu Sluiten

Oververhitting Woning Voorkomen

Of je nu op zoek bent naar rolluiken, zonweringen of een ventilatiesysteem, Wilms levert praktische en energiezuinige oplossingen op maat. Ons maatwerk laat je woning leven en ademen. Bij Wilms kan iedereen terecht.

De specialist voor rolluiken, zonwering en ventilatiesystemen

Of je nu op zoek bent naar rolluiken, zonweringen of een ventilatiesysteem, Wilms levert praktische en energiezuinige oplossingen op maat. Ons maatwerk laat je woning leven en ademen. Zo kan je op elk moment genieten van schaduw, comfort en een onbetaalbaar gevoel van geborgenheid.

Bij Wilms kan iedereen terecht. Of je nu een particulier bent op zoek naar inspiratie voor je woning of een architect op zoek naar de beste oplossing voor je klanten.

Onze producten

Zoek je bescherming tegen de zon? Of tegen inbrekers? Wil je de koude buitenhouden? Of liever de warmte? Neem je heel je huis onder handen? Of enkel je terras? Ontdek hier alle producten in het Wilms gamma.

Met Wilms kies je voor duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. Onze laatste innovatie, ShutterX® illustreert eigenlijk perfect waar we voor staan. Als eerste in de markt (innovatie) zijn we erin geslaagd om een rolluik luchtdicht in de spouwmuur te bouwen. Hierdoor bespaar je aanzienlijke extra kosten (duurzaamheid) én omdat we zo zeker zijn van het product bieden we tot 7 jaar garantie (kwaliteit).

Kwaliteit

Inzet, betrouwbaarheid en samenwerking: de drie kernwaarden van onze organisatie. Zowel onze klanten, leveranciers als werknemers mogen rekenen op een goede samenwerking, een hoge betrouwbaarheid en een grote inzet van de organisatie.

Bij Wilms geloven we sterk in het principe van verticale integratie. De volledige productie en hoofdzetel bevinden zich dan ook op dezelfde locatie. Naast eigen extrusielijnen, confectie, beklevingsmachines, poeder- en natlakkerijen beschikken we zelfs over ons eigen transport. Deze structuur garandeert niet alleen een ongekende service maar evenzeer een onberispelijke, hoge kwaliteit en betrouwbare levertermijnen.

Innovatie

Wilms is dankzij haar sterke R&D-afdeling een trendsetter in de markt. Denk bijvoorbeeld aan de opbouwkast met ventilatie, of de screen die in een spouwmuur kan worden ingebouwd, of nog recenter aan de aluminium en carbon assen van onze screens. Onze R&D-afdeling blijft er elke dag opnieuw voor gaan om een stapje voor te blijven.

90268429026842

More info

tags: Buitenleven – Energiezuinige Oplossingen – Inbouwscreens – Opbouwscreens – Rolluiken – 

Wenst u meer info over oververhitting woning voorkomen kijk dan vlug op https://www.wilms.be | Oververhitting Woning Voorkomen

Rolpoorten | Terrasoverkapping | Zonwering | Screens | Rolluiken | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Oververhitting woning voorkomen

facebook linkedin hoebekepiet ugentfge ugent lievenannemans het lijkt me dat de ugent bij monde van de decaan zijn eigen uitgang https t.co nmuaznkqx bast menu hoofdnavigatie home over bast projecten innovatie nieuws contact bouwen van een nulenergiewoning info project bouwen van een nulenergiewoning jaar in uitvoering locatie deinze architecten bast architects amp engineers projectarchitect stefanie neerinck bioecologisch eengezinswoning houtskeletbouw passief architectuur nieuwbouw . De eengezinswoning zal worden opgetrokken in houtskeletbouw en is ontworpen volgens de principes van een nulenergiewoning. De strakke vormgeving van het geheel zorgt voor een moderne en eigentijdse woning in .

menu home bouwen met stonehouse sleutelopdedeur kijkwoning realisaties nieuws gratis plannenboek faq contact hoe voorkom je oververhitting in je nieuwbouwwoning juli efficint energie verbruiken is de uitdaging van de toekomst oververhitting woning voorkomen zijn vaak veelgevraagd Je kan er van in de ontwerpfase rekening mee houden. In nieuwbouw gaat het dan vooral over energiezuinig verwarmen. Recente woningen met een laag energiepeil hebben dankzij hun versterkte gesoleerde bouwschil en luchtdichte uitvoering een streep voor omdat ze hierdoor zelfs met mindere verwarmingscapaciteit de woning toch voldoende warm kunnen houden. s zomers is oververhitting evenwel een belangrijke uitdaging. De verhoogde isolatie en luchtdichtheid in moderne nieuwbouw zorgt voor een soort thermos effect waardoor de stijgende temperatuur binnenskamers vastgehouden wordt. Bovendien zijn grote glaspartijen heel erg in waardoor de inval van zonlicht en dus ook warmte sowieso groot wordt meer over oververhitting woning voorkomen Voorkomen is beter dan genezen er bestaan voor elke smaak en budget oplossingen om oververhitting tegen te gaan. Met aannemer als .

Kennisgeving over Oververhitting woning voorkomen

toggle navigation ramen deuren ramen deuren hout aluminium pvc verandas verandas hout aluminium toonzalen rijkevorsel herentals over raamselect wie zijn wij kwaliteitslabels documenten werken bij raamselect contact contact aanvragen interventie privacy notice home gt verandas verandas de veranda biedt niet enkel voor het interieur een meerwaarde maar ook buiten is de huidige veranda een ware blikvanger geworden die perfect aansluit op de bestaande woning. De mooiste veranda s worden dan ook ontworpen in functie van de bestaande woning. Ontwerp op maat om een goed ontwerp op maat te maken is het belangrijk om een goed beeld te krijgen van hoe een veranda er uit kan zien. Foto s kunnen hierbij helpen. Hiernaast heeft raamselect ook negen volledig afgewerkte veranda s in haar toonzaal te rijkevorsel. Zo krijgt u een duidelijk en realistisch beeld van wat u kunt verwachten. Onze adviseurs helpen u graag verder met een ontwerp op maat en een vrijblijvende offerte. Z.