Menu Sluiten

Oplossingen Inbouwscreens

Of je nu op zoek bent naar rolluiken, zonweringen of een ventilatiesysteem, Wilms levert praktische en energiezuinige oplossingen op maat. Ons maatwerk laat je woning leven en ademen. Bij Wilms kan iedereen terecht.

De specialist voor rolluiken, zonwering en ventilatiesystemen

Of je nu op zoek bent naar rolluiken, zonweringen of een ventilatiesysteem, Wilms levert praktische en energiezuinige oplossingen op maat. Ons maatwerk laat je woning leven en ademen. Zo kan je op elk moment genieten van schaduw, comfort en een onbetaalbaar gevoel van geborgenheid.

Bij Wilms kan iedereen terecht. Of je nu een particulier bent op zoek naar inspiratie voor je woning of een architect op zoek naar de beste oplossing voor je klanten.

Onze producten

Zoek je bescherming tegen de zon? Of tegen inbrekers? Wil je de koude buitenhouden? Of liever de warmte? Neem je heel je huis onder handen? Of enkel je terras? Ontdek hier alle producten in het Wilms gamma.

Met Wilms kies je voor duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. Onze laatste innovatie, ShutterX® illustreert eigenlijk perfect waar we voor staan. Als eerste in de markt (innovatie) zijn we erin geslaagd om een rolluik luchtdicht in de spouwmuur te bouwen. Hierdoor bespaar je aanzienlijke extra kosten (duurzaamheid) én omdat we zo zeker zijn van het product bieden we tot 7 jaar garantie (kwaliteit).

Kwaliteit

Inzet, betrouwbaarheid en samenwerking: de drie kernwaarden van onze organisatie. Zowel onze klanten, leveranciers als werknemers mogen rekenen op een goede samenwerking, een hoge betrouwbaarheid en een grote inzet van de organisatie.

Bij Wilms geloven we sterk in het principe van verticale integratie. De volledige productie en hoofdzetel bevinden zich dan ook op dezelfde locatie. Naast eigen extrusielijnen, confectie, beklevingsmachines, poeder- en natlakkerijen beschikken we zelfs over ons eigen transport. Deze structuur garandeert niet alleen een ongekende service maar evenzeer een onberispelijke, hoge kwaliteit en betrouwbare levertermijnen.

Innovatie

Wilms is dankzij haar sterke R&D-afdeling een trendsetter in de markt. Denk bijvoorbeeld aan de opbouwkast met ventilatie, of de screen die in een spouwmuur kan worden ingebouwd, of nog recenter aan de aluminium en carbon assen van onze screens. Onze R&D-afdeling blijft er elke dag opnieuw voor gaan om een stapje voor te blijven.

90268429026842

More info

tags: Buitenleven – Energiezuinige Oplossingen – Inbouwscreens – Opbouwscreens – Rolluiken – 

Wenst u meer info over oplossingen inbouwscreens kijk dan vlug op https://www.wilms.be | Oplossingen Inbouwscreens

Zonwering | Screens | Terrasoverkapping | Zonneschermen | Ventilatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Oplossingen inbouwscreens

home ramen schuiframen deuren glas rolluiken screens contact screens tijdens de zomer kan in een huis de temperatuur snel oplopen wanneer de zon gericht staat op n van de ramen of meerdere ramen. Wilt u op een esthetische manier de zon toch buitenhouden dan zijn screens de ideale oplossing voor u. Ze zorgen ervoor dat de zon wordt geblokkeerd en de warmte buiten blijft zodat u kan genieten van een fris huis. Eveneens biedt een screen ook bescherming tegen schadelijke uvstralen. Zip x zero de zip x zero is een luchtdichte inbouwscreen wat enerzijds betekent dat de screen volledig onzichtbaar wordt weggewerkt in de spouwmuur oplossingen inbouwscreens prijzen Anderzijds spreken we van luchtdicht omdat er geen negatieve invloed meer is op de energieprestaties van uw woning. Beter nog het verbeterd enkel de energieprestat.

nelis.constructskynet.be home pvc ramen alu ramen rolluiken zonwering sectionale poorten contact selecteer een pagina welkom bij nelis construct contacteer ons nu onze troeven nauwkeurig wij zorgen voor een nauwkeurige opmeting stuk voor stuk de maten meten vergt ervaring en heeft impact op de rest kwalitatief we kunnen rekenen op fabrikanten met bewezen staat van dienst en doen de nodige kwaliteitscontroles ervaren onze medewerkers en plaatsers zijn zeer ervaren en werken steeds met zin voor nauwkeurigheid en verantwoordelijkheid uit de streek we blijven in de streek om zo de kosten niet te laten oplopen en werken in het zuiden van limburg en vlaamsbrabant zonwering door screens verticale screens zijn raamscreens voor woningen appartementen en kantore.

Kennisgeving over Oplossingen inbouwscreens

ik ben een professional home architecten dealer worden innovaties menu ik ben een professional home architecten dealer worden innovaties dealer locator wilms world nederlands nederlands franais english particulier wilms klant meesterlijke vaklui in schaduwland schaduwmeesters vind je in elke stiel. Of het nu om architecten aannemers of projectontwikkelaars gaat. Wilms staat klaar om professionals van dienst te zijn met technische informatie en ondersteuning Toekomstmogelijkheden oplossingen inbouwscreens Zo verzekeren we kwaliteit in elke fase van een project. Ik ben een dealer ik wil een dealer worden architecten wilms wil voor elke klant maatwerk afleveren. Daarbij speelt de architect natuurlijk een sleutelrol. Onze schaduwmeesters creren net zoals architecten producten met oog voor design en functionaliteit. Zo garanderen we harmonieuze schaduwoplossingen voor elke bouw. Ontdek alle info en tools technische vragen onze schaduwoplossingen mogen dan wel esthetische eenvoud uitstralen er gaat heel wat technische kennis achter schuil. Innovaties innovatie zit in het wilms dna dat is geen verkoopspraat..