Menu Sluiten

Expert Screens Met Venster

Of je nu op zoek bent naar rolluiken, zonweringen of een ventilatiesysteem, Wilms levert praktische en energiezuinige oplossingen op maat. Ons maatwerk laat je woning leven en ademen. Bij Wilms kan iedereen terecht.

De specialist voor rolluiken, zonwering en ventilatiesystemen

Of je nu op zoek bent naar rolluiken, zonweringen of een ventilatiesysteem, Wilms levert praktische en energiezuinige oplossingen op maat. Ons maatwerk laat je woning leven en ademen. Zo kan je op elk moment genieten van schaduw, comfort en een onbetaalbaar gevoel van geborgenheid.

Bij Wilms kan iedereen terecht. Of je nu een particulier bent op zoek naar inspiratie voor je woning of een architect op zoek naar de beste oplossing voor je klanten.

Onze producten

Zoek je bescherming tegen de zon? Of tegen inbrekers? Wil je de koude buitenhouden? Of liever de warmte? Neem je heel je huis onder handen? Of enkel je terras? Ontdek hier alle producten in het Wilms gamma.

Met Wilms kies je voor duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. Onze laatste innovatie, ShutterX® illustreert eigenlijk perfect waar we voor staan. Als eerste in de markt (innovatie) zijn we erin geslaagd om een rolluik luchtdicht in de spouwmuur te bouwen. Hierdoor bespaar je aanzienlijke extra kosten (duurzaamheid) én omdat we zo zeker zijn van het product bieden we tot 7 jaar garantie (kwaliteit).

Kwaliteit

Inzet, betrouwbaarheid en samenwerking: de drie kernwaarden van onze organisatie. Zowel onze klanten, leveranciers als werknemers mogen rekenen op een goede samenwerking, een hoge betrouwbaarheid en een grote inzet van de organisatie.

Bij Wilms geloven we sterk in het principe van verticale integratie. De volledige productie en hoofdzetel bevinden zich dan ook op dezelfde locatie. Naast eigen extrusielijnen, confectie, beklevingsmachines, poeder- en natlakkerijen beschikken we zelfs over ons eigen transport. Deze structuur garandeert niet alleen een ongekende service maar evenzeer een onberispelijke, hoge kwaliteit en betrouwbare levertermijnen.

Innovatie

Wilms is dankzij haar sterke R&D-afdeling een trendsetter in de markt. Denk bijvoorbeeld aan de opbouwkast met ventilatie, of de screen die in een spouwmuur kan worden ingebouwd, of nog recenter aan de aluminium en carbon assen van onze screens. Onze R&D-afdeling blijft er elke dag opnieuw voor gaan om een stapje voor te blijven.

90268429026842

More info

tags: Opbouwscreens – Voorzetscreens – Inbouwscreens – Screens Met Venster – Specialist Voorzetscreens – 

Wenst u meer info over expert screens met venster kijk dan vlug op https://www.wilms.be | Expert Screens Met Venster

Rolpoorten | Veranda | Terrasoverkapping | Ventilatie | Zonwering | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Expert screens met venster

home over ons historiek toonzaal referenties producten zonwering buitenleven rolluiken garagepoorten automatisatie ramen en deuren promoties contact over ons referenties onze klanten zijn onze beste referenties. Hieronder krijgt u een overzicht van enkele tevreden klanten. dag karen bedankt ik wens nog te benadrukken dat jullie medewerkers zeer vlot vriendelijk en professioneel tewerk zijn gegaan. Heel behulpzaam expert screens met venster gratis levering Goede service complimenten aan hen mvg matthias dag karen de nieuwe zonnewering werkt perfect alleen nu ontbreekt de zon gemakkelijk in bediening zeker en vast bij het neerlaten via de smartphone en s avonds via de bijhorende muurzender. k ben zeer tevreden over de uitgevoerde werken zowel screens als nu de zonnewering. Jullie medewerkers die deze zaken installeren laten alles netjes achter dat mag gezegd worden want k heb het al anders meegemaakt. k zal niet nalaten om goeie reclame te maken voor jullie bedrijf een firma uit de duizend houd.

home zonwering zonneschermen screens verandazonwering uitvalschermen gordijnen rolgordijnen vouwgordijnen paneelgordijnen overgordijnen horizontale jaloezien terrasoverkapping terrasoverkappingen lamellendaken terrasvouwdaken terrasschermen en glaswanden rolluiken rolluiken voorzetrolluiken elektrische rolluiken inbouwrolluiken rolpoorten vliegenramen realisaties contact facebook menu menu verandazonwering verandazonwering voor extra comfort u kent het vast en zeker het onaangename gevoel van een te warme veranda van zodra de zon begint te schijnen bekijk ons scala van expert screens met venster Wilt u zeker zijn van aangename temperaturen in uw veranda en zelf de hoeveelheid licht kunnen regelen die binnenkomt kies dan voor extra comfort en laat verandazonwering installeren door interpat. Wij werken uitsluitend met veranda zonwering van het merk verano waarvoor we officieel verdeler zijn in antwerpen. Verano is een belgisch topmerk dat voor de fabricatie van verandazonwering veel aandacht aan de kwaliteit van de zonwerende doeken. zo bent u zeker van een .

Mededeling over Expert screens met venster

overslaan en naar de inhoud gaan producten zonwering zonneschermen knikarmschermen uitvalschermen serrezonwering markiezen terrasoverkapping screens verandazonwering lamelzonwering parasols rolluiken carports windschermen raamdecoratie rolgordijnen jaloezien plisss en duettes houten jaloezien amp shutters vouwgordijnen amp overgordjinen poorten service hersteldienst opmeten amp plaatsing veelgestelde vragen over ons ons team referenties acties nieuws jobs contact menu kruimelpad home producten zonwering terrasoverkapping terrasoverkapping een lamellen terrasoverkapping heeft een kantelbare lamellendak die volledig is af te sluiten maar ook in zijn geheel geopend kan worden. U kan de zijkanten afsluiten met screens glazen schuifwanden of houten schuifwanden. De lamellen kunnen naar de stand van de zon gekanteld worden om de hoeveelheid zon en schaduw te regelen.met een lamellen overkapping wordt uw terras een deel van uw lee.